Laura

Regelmatig kom ik bij Nicole om mijn haar in een mooi model of kapsel te laten doen. Nicole is gastvrij, lief, eerlijk en meedenkend. Ze luistert naar je wensen en bekijkt vervolgens wat de mogelijkheden zijn is met mijn haar en wat bij mijn gezicht past/ bij mij als persoont. Ze is hier duidelijk en eerlijk in wat wel/niet kan en legt hierbij de factoren van buitenaf uit die negatieve invloeden kunnen hebben waardoor een kapsel niet zou kunnen blijven zitten zoals gewenst. Ook heeft zij mij geleerd door middel van de juiste producten te gebruiken er helemaal niet zoveel in hoeft zoals ik zelf altijd dacht zodat het kapsel lang mooi blijft. En dat terwijl ik altijd dacht: hoe meer product, hoe beter. Nicole weet met haar magische vingers en groot inzicht mijn haar altijd om te toveren tot iets moois waardoor je een prachtige versie van jezelf te zien krijgt. Nicole weet mij op mijn gemak te stellen en gaat zorgvuldig te werk en ik ga dan ook altijd helemaal gelukkig de deur uit. Vorig jaar tijdens een bruiloft kreeg ik de hele dag complimenten over mijn haar en hoe het komt dat het de hele dag + avond zo mooi heeft gezeten.. ik had hier maar 1 antwoord op: "ga állemaal naar Nicole Drège..." en dat zal ik altijd blijven roepen!

Lisette

Ik heb meerdere keren bij Nicole mijn haar laten doen. Wat ik heel fijn vind, is dat Nicole goed kijkt naar wat voor type ik ben, hoe mijn haar valt en echt de mooiste en beste versie van mezelf naar boven weet te halen. Ze is eerlijk, duidelijk in afspraken en erg goed in haar vak.

Fleur

Als je zeker wil weten dat je er op je allermooist uitziet op je dag moet je voor Nicole kiezen. Nicole luistert naar jouw wensen, maar zegt het als ze denkt dat iets beter voor jou werkt. Ik had iets in mijn hoofd zitten qua haar en make-up waar ik me, toen ik het eenmaal bij mezelf zag tijdens de proef, toch niet mezelf bij voelde. Nicole had het precies zo gedaan zoals ik had aangegeven, daar lag het dus niet aan (was mijn eigen verbeeldingsvermogen). Vervolgens heeft Nicole super goed meegedacht en uiteindelijk heb ik me op mijn allermooist gevoeld op de dag zelf! Zonder mijn 3 bruiloftsgasten te hebben gezien heeft ze bij alle 3 binnen no-time een prachtig kapsel getoverd. Binnen 20 minuten een super mooie grote losse visgraat: HOE DAN? Echt niet normaal! Nicole heeft een eigen stijl, wat mij betreft kun je niet anders dan énorm van deze stijl houden. Daarnaast is ze heel professioneel - ze reageert bijvoorbeeld super snel op mail en dergelijke. Maar waar ik echt van onder de indruk ben is haar grote creativiteit, ook als je dun haar hebt (zoals ik), kijkt ze met welk kapsel jouw haar het beste uitkomt en zorgt ze ervoor dat jij straalt tijdens de dag.

Lia

Nicole heeft op onze bruiloft mijn make up en haar verzorgd. Ze is een echte vakvrouw! Ze weet waar ze het over heeft en denkt mee met je wensen. Daarnaast is ze tegelijk duidelijk en realistisch over welke mogelijkheden je hebt wat haar betreft. Je weet gewoon heel goed wat je aan haar hebt. Ik heb heel veel complimenten gekregen over mijn haar en make up van mijn gasten en van mijn man! ik zie het ook goed terug in onze trouwfoto's, hoe mooi ze me gemaakt voor onze dag.

Laura

Regelmatig kom ik bij Nicole om mijn haar in een mooi model of kapsel te laten doen. Nicole is gastvrij, lief, eerlijk en meedenkend. Ze luistert naar je wensen en bekijkt vervolgens wat mogelijk is met mijn haar en wat bij mijn gezicht past/ bij mij als persoon past. Ze is hier duidelijk en eerlijk in wat wel/niet kan en legt hierbij de factoren van buitenaf uit die negatieve invloed kunnen hebben waardoor een kapsel niet zou kunnen blijven zitten zoals gewenst. Ook heeft zij mij geleerd zo min mogelijk product te gebruiken door middel van de juiste producten te gebruiken (zoals ze zelf ook doet) zodat het kapsel lang mooi blijft. En dat terwijl ik altijd dacht: hoe meer product, hoe beter. 😉 Nicole weet met haar magische vingers en groot inzicht mijn haar altijd om te toveren tot iets moois waardoor je een prachtige versie van jezelf te zien krijgt. Nicole weet mij op mijn gemak te stellen en gaat zorgvuldig te werk en ik ga dan ook altijd helemaal gelukkig de deur uit. Vorig jaar tijdens een bruiloft kreeg ik de hele dag complimenten over mijn haar en hoe het komt dat het de hele dag + avond zo mooi heeft gezeten.. ik had hier maar 1 antwoord op: "ga állemaal naar Nicole Drège..." en dat zal ik altijd blijven roepen!

Lisanne

Nicole reageert altijd erg snel met duidelijke informatie en is daarnaast flexibel, heel fijn. En het belangrijkste: ze luistert naar je wensen maar denkt zelf ook mee, waardoor je samen tot een nog beter resultaat komt! Ik ben heel tevreden met hoe ze mijn haar en make-up voor mijn bruiloft gedaan heeft, echt een aanrader.

Mabelis

Op prachtige wijze heeft Nicole mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Vooraf kon ik bij een proefsessie aangeven wat ik in mijn hoofd had, dankzij goede communicatie in de weken erna wist ik dat ik in goede handen was. Nicole is een hele lieve topvrouw, met passie voor haar werk. Naast dat ze ervoor zorgde dat ik er prachtig uitzag op de grote dag, stelde ze mij ook gerust op andere vlakken waar het minder soepel liep. 10/10 would ask her again

Ilse

Nicole is echt een vakvrouw! Ze denkt met je mee en kijkt naar alle mogelijkheden. En wat zag mijn haar en make-up er FAN-TAS-TISCH uit. Van het begin tot het eind en ondanks dat de thermometer richting de 30 graden ging. Ik heb alleen maar complimenten gehad. Mede dankzij Nicole straalde op mijn bruiloft en was ik de mooiste versie van mijzelf. Nicole je bent een topper!!

Violet

Nicole heeft mijn haar en make-up voor mijn huwelijk verzorgd. Het zag er fantastisch uit en heeft de hele dag en avond goed gezeten! Ik heb er veel complimenten over gekregen. Nicole heeft ook het haar van mijn moeder, zus en vriendin opgestoken en ook zij waren erg tevreden en trots op hun prachtige kapsels. Nicole lijkt met alle haarsoorten overweg te kunnen; zo ook met het kroeshaar van mijn moeder en de krullen van zus. Nicole onderscheidt zich door haar moderne/trendy stijl en maakt binnen no-time de mooiste haarcreaties. Ze is prettig in de communicatie, heeft veel kennis en ervaring en denkt goed mee. Precies zoals je het wenst op je huwelijksdag!

Steffanie

Ik ben heel tevreden en enthousiast over Nicole. Voor mijn proef bruidsmake-up heeft ze mij erg goed geadviseerd over de kleuren die bij mij passen. Ook voor het bruidskapsel heeft ze hard haar best gedaan. Ik heb heel stijl haar en wilde graag een wat groter kapsel met meer volume. Ondanks dat mij eerder door anderen verteld is dat dit niet mogelijk zou zijn is het Nicole wel gelukt! Ik ben er echt ontzettend blij mee en het totale plaatje klopt precies met wie ik ben. Ik ben erg blij met Nicole en zou haar zeker aan iedereen aanbevelen!

Marcha

Nicole is mijn vaste haar en make-up goeroe. Echt voor iedere gelegenheid; van bruiloften tot feestjes & festivals. Ze is werkelijk in alle stijlen thuis; klassiek, bohemian, drama look, naturel look, etc. Ze luistert niet alleen zeer goed, maar geeft ook zeer praktische tips & trucs. Welke ik zelfs toepas in mijn dagelijks make-up gebruik. Ik sta iedere keer weer versteld van het einderesultaat. Kortom; een echte aanrader!

Babs

Onlangs mijn proefsessie haar + make up gehad bij Nicole! Heel spannend, maar uiteindelijk bleek dat nergens voor nodig te zijn. Het was een succes! Ik ben heel tevreden hoe Nicole mij geholpen heeft, en voor de proefsessie de tijd nam om met mij mee te denken. Nicole is zeer kundig in het geen wat ze doet, werkt erg secuur en nauwkeurig. Top vrouw, levert echt heel mooi werk af! Kijk nu al uit naar mijn grote dag!! Nicole is de kerst op de taart als het gaat om haar + make up, een echte aanrader!!